Janssonska

Voitele uunivuoka ruokaöljyllä (rypsi) ja kaada noin puolet perunasipulipussillisesta vuokaan.

Asettele pienennetyt anjovisfileet perunasipulien päälle ja kaada loput perunasipulista päälle.

Kaada kerma, vesi ja anjovisten liemi vuokaan, halutessa lisää pippuria sekä juustoraastetta.

Paista 180-200 asteisessa uunissa n. 40-50 min. uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Tolstaya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 500g21g14kcal0.3g3.1g0g0g
Anjovisfileet maustekastikkeessa Rainbow1.3g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.2g3.5kcal0g0.1g0.3g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2.1g5.4kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g50kcal1.8g6.8g1.6g0g
Valittu annoskoko32g25kcal0.9g3.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.5g1.7g0.4g0g
Arvot/100g100g79kcal2.8g10.8g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272438