Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.9g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g6.3g0.3kcal0g0g0g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Siirappi 0.4g1.1kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5g11kcal1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g47kcal3.2g3.6g2g0.4g
Valittu annoskoko32g23kcal1.6g1.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.8g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g74kcal5.1g5.7g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727