Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)2.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g318kcal2.6g27.4g21.4g0.8g
Valittu annoskoko32g159kcal1.3g13.7g10.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g79kcal0.7g6.9g5.4g0.2g
Arvot/100g100g504kcal4.1g43.5g34g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591