Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4.7g3.2kcal0.6g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.3g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.6g13kcal1g0g1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g105kcal9g3.2g6.2g1g
Valittu annoskoko32g53kcal4.5g1.6g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal2.3g0.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g167kcal14.3g5.1g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114