Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g6.2g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Maitorahka (Pirkka)7.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g13g42kcal0.4g0.4g4.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Liivate 0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g155kcal4.4g7.4g11.8g0g
Valittu annoskoko32g77kcal2.2g3.7g5.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal1.1g1.9g3g0g
Arvot/100g100g245kcal7g11.7g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091