Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 8.6g32kcal1.3g4.9g0.6g0.9g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g5.4g17kcal0.1g0g1.9g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g1.1g3.8kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.7g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g200kcal4.6g29.8g6.4g2g
Valittu annoskoko32g100kcal2.3g14.9g3.2g1g
Annoskoko puolitettuna16g50kcal1.2g7.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g317kcal7.3g47.3g10.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241