Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Grahamjauho 1.6g5.1kcal0.2g0.9g0g0.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g5.7g35kcal1.1g0.3g3.1g0.8g
Banaani, kuorittu 11g9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 2.8g21kcal0g0g2.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g204kcal4g19.4g11.4g2.6g
Valittu annoskoko32g102kcal2g9.7g5.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna16g51kcal1g4.9g2.9g0.7g
Arvot/100g100g324kcal6.3g30.8g18.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844