Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g15g82kcal1.4g4.7g6g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g11g68kcal2.4g0.8g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g337kcal7.8g11.4g28.4g0g
Valittu annoskoko32g169kcal3.9g5.7g14.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g84kcal2g2.9g7.1g0g
Arvot/100g100g535kcal12.4g18.1g45.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421104