Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 19g21kcal4g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 2.8g2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g56kcal8.2g1.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko32g28kcal4.1g0.8g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal2.1g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g89kcal13g2.5g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75890