Pehmeä lihamureke

Lisäksi 1/4 tl mustapippuria, 0,5 rkl yrttisuolaa

Sekoita maito ja kerma, lisää sekaan korppujauhot.

Anna turvota jonkin aikaa.

Hienonna sipulit ja lisää ne korppujauhoseokseen.

Voit halutessasi kuullottaa sipuleita ensin voissa.

Sekoittele mukaan myös loput aineet, sekoita voimakkaasti.

Muotoile kostutetuin käsin mureke.

Sivele pinnalle soijakastike-tomaattisosesekoitusta
.

Paista uunissa 225 asteessa n. 25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Valio 5%6.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.6g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.5g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g83kcal7.2g3.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko32g42kcal3.6g1.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal1.8g0.8g1.2g0.1g
Arvot/100g100g132kcal11.4g5.1g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87157