Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g6.2g16kcal0.4g0.2g1.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,36.2g4.1kcal0.7g0.3g0g0g
Mango (tuore)6.2g4.2kcal0g1g0g0.1g
Mansikka 6.2g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g99kcal2.4g5g7.4g0.4g
Valittu annoskoko31g50kcal1.2g2.5g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal0.6g1.3g1.9g0.1g
Arvot/100g100g159kcal3.8g8g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117758