Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)25g11kcal2.4g0.4g0g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g65kcal4.8g11.4g0g0g
Valittu annoskoko32g32kcal2.4g5.7g0g0g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.2g2.9g0g0g
Arvot/100g100g103kcal7.6g18g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859