Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.8g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g13g14kcal0.3g0.4g1.3g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1g3kcal0.2g0g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%5.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g79kcal4.4g2.2g5.8g0g
Valittu annoskoko32g40kcal2.2g1.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.1g0.6g1.5g0g
Arvot/100g100g126kcal7g3.5g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217326