Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow16g17kcal1.2g2.9g0.1g1.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.4g15kcal0.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g69kcal3.6g6.8g3.4g3.6g
Valittu annoskoko32g35kcal1.8g3.4g1.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.9g1.7g0.9g0.9g
Arvot/100g100g110kcal5.7g10.8g5.4g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503