Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.8g5kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.9g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g84kcal8.6g1g5.2g0g
Valittu annoskoko32g42kcal4.3g0.5g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g21kcal2.2g0.3g1.3g0g
Arvot/100g100g133kcal13.6g1.6g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722