Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g18g62kcal2.4g11.5g0.5g1.1g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto3.9g17kcal0.5g0g1.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 3.9g27kcal0.6g0.1g2.5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g232kcal7.2g24g11.2g3.4g
Valittu annoskoko32g116kcal3.6g12g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g58kcal1.8g6g2.8g0.9g
Arvot/100g100g368kcal11.4g38g17.7g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278