Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 10g8.1kcal1.8g0g0.1g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g5.2g8.3kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g45kcal5.6g0.8g2g0.4g
Valittu annoskoko32g22kcal2.8g0.4g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g71kcal8.9g1.3g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895