Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 9g11kcal2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%4.7g10kcal0.8g0g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaattimurska, 1 prk4.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1.2g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Juusto, mozzarella 1.2g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.4g2.2kcal0g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g119kcal7.6g7.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko32g59kcal3.8g3.7g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal1.9g1.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g187kcal11.9g11.6g9.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315662