Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g9g8.5kcal0.1g0.6g0.6g0.2g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g9g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g7g8.1kcal1.1g0.1g0.4g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g5.9g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g55kcal5.2g2.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko32g27kcal2.6g1.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.3g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal8.2g4.4g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961