Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Muna, annos 60g2.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 13g4.4kcal0g0.9g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.8kcal0g0g0.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1.9g5.6kcal0.3g0g0.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g165kcal1.6g20.8g7.6g0.6g
Valittu annoskoko32g83kcal0.8g10.4g3.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g41kcal0.4g5.2g1.9g0.2g
Arvot/100g100g260kcal2.5g32.8g12g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107