Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g7.8g22kcal0.4g2.5g1.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g4.7g8.2kcal1.2g0g0.4g0g
Oliivi kivetön musta rainbow3.1g5.6kcal0g0.2g0.5g0g
Pesto Rosso, Barilla1.6g5.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g1.6g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g97kcal4.4g6.8g5.8g1.2g
Valittu annoskoko32g48kcal2.2g3.4g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.1g1.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g152kcal6.9g10.7g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058