Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6.8g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 5.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g6.8g8.2kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kantarelli 2.7g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g52kcal3.8g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko32g26kcal1.9g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g82kcal6g2.5g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993