Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g9g5.5kcal0.9g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Mantelilastu (A la meira)3.6g22kcal0.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g150kcal6g1.8g13.2g0g
Valittu annoskoko32g75kcal3g0.9g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal1.5g0.5g3.3g0g
Arvot/100g100g237kcal9.5g2.8g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231