Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 16g7kcal0g1.5g0g0.3g
Sokeri3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g14kcal0g0g1.6g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g10g35kcal1.4g5.8g0.7g0.9g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.2g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g141kcal2.8g21.6g4.6g2.6g
Valittu annoskoko32g71kcal1.4g10.8g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal0.7g5.4g1.2g0.7g
Arvot/100g100g222kcal4.4g34g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248