Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5g8.7kcal0.4g0.1g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.2g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi5g23kcal0.3g3g1g0.2g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton2g14kcal0g0g1.6g0g
Mangosose, Piltti6.2g3.7kcal0g0.9g0g0.1g
Sokeri 2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g157kcal2.8g13g10g0.6g
Valittu annoskoko32g78kcal1.4g6.5g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g39kcal0.7g3.3g2.5g0.2g
Arvot/100g100g248kcal4.4g20.6g15.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199