Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g24kcal2.1g0g1.7g0g
Canderel makeutusjauhe0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.5g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g3.9g20kcal0.3g1.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g165kcal5.4g5g13.6g0.4g
Valittu annoskoko32g83kcal2.7g2.5g6.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g41kcal1.4g1.3g3.4g0.1g
Arvot/100g100g260kcal8.5g7.9g21.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580