Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Pinaatti 4.7g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g51kcal2g4g3g0.2g
Valittu annoskoko32g25kcal1g2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.5g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g80kcal3.2g6.3g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727