Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g7.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mango (tuore)6.3g4.2kcal0g1g0g0.1g
Avokado, kuorittu, kivetön 7.5g15kcal0.2g0.1g1.5g0.5g
Verigreippi, annos 250g6.3g3.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g105kcal0.8g4.4g9.2g1.8g
Valittu annoskoko32g53kcal0.4g2.2g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal0.2g1.1g2.3g0.5g
Arvot/100g100g166kcal1.3g6.9g14.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037