Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g13g3kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.3g0.4g4.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g93kcal1.2g2.2g9g0.6g
Valittu annoskoko32g46kcal0.6g1.1g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal0.3g0.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g146kcal1.9g3.5g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750