Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g8.2g19kcal0.6g3.5g0.1g1.2g
Tonnikala vedessä 5.8g6.1kcal1.3g0g0.1g0g
Tomaatti 10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.9g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g81kcal6g8g2.2g2.8g
Valittu annoskoko32g41kcal3g4g1.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.5g2g0.6g0.7g
Arvot/100g100g128kcal9.5g12.7g3.5g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778