Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Pinaattipakaste 150g3.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4.7g6.2kcal0.4g0.8g0.1g0.2g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)3.3g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g3.5g13kcal0.5g2.5g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g63kcal4g7g2g1.2g
Valittu annoskoko32g32kcal2g3.5g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1g1.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.3g11g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148