Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Valkokaali keräkaali 16g4.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g81kcal4.8g1.8g5.8g0.6g
Valittu annoskoko32g40kcal2.4g0.9g2.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.2g0.5g1.5g0.2g
Arvot/100g100g128kcal7.6g2.8g9.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314326