Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g9g8.4kcal0.2g1.9g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, marinoimaton10g11kcal2.3g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)9g5.6kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Arla Apetina Feta 3%2.1g2.3kcal0.4g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g59kcal6g4.6g2g0.2g
Valittu annoskoko32g30kcal3g2.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.5g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g93kcal9.4g7.2g3.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373929