Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 14g29kcal2.5g0g2.1g0g
Linssi, punainen, Go Green7g23kcal1.7g3.4g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g110kcal8.4g8g4.6g2.2g
Valittu annoskoko32g55kcal4.2g4g2.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal2.1g2g1.2g0.6g
Arvot/100g100g174kcal13.2g12.6g7.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122