Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 7g25kcal1g4.6g0.2g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.2g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Felix)1.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g8.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g125kcal8g10g5.6g0.8g
Valittu annoskoko32g63kcal4g5g2.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2g2.5g1.4g0.2g
Arvot/100g100g197kcal12.6g15.7g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710