Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g7.8g5.1kcal0.9g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.2kcal0g0.9g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Kerma, ruoka 15% Flora3.1g4.7kcal0g0.1g0.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Rusina 1.9g5.5kcal0.1g1.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g72kcal2.6g10.6g1.6g0.8g
Valittu annoskoko32g36kcal1.3g5.3g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.7g2.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g113kcal4.1g16.7g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313