Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.7g0g
Sipuli (käsittelemätön)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g63kcal3.8g2.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko32g32kcal1.9g1.1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6g3.5g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397126