Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistettu 3.3g17kcal0.5g0g1.7g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g55kcal1.2g2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko32g28kcal0.6g1g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.3g0.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g86kcal1.9g3.1g6.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708