Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g13g8.8kcal2g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g12g4kcal0.1g0.8g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g39kcal4.4g2.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko32g20kcal2.2g1.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal1.1g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g61kcal6.9g3.7g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115928