Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 8.2g3.5kcal0.8g0g0g0g
Suklaa tumma 5.9g30kcal0.2g3.1g1.8g0.3g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5.1g33kcal0.7g0.2g3.2g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)4.7g9kcal0.2g1.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g216kcal3.8g26.4g10g1.4g
Valittu annoskoko32g108kcal1.9g13.2g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g54kcal1g6.6g2.5g0.4g
Arvot/100g100g338kcal6g41.4g15.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191