Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku HK 3%1.9g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Atria kevyt Perhenakki5.6g9kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g70kcal2.4g7g3g0.6g
Valittu annoskoko32g35kcal1.2g3.5g1.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.6g1.8g0.8g0.2g
Arvot/100g100g110kcal3.8g11g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228055