Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g11g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl16g4.7kcal0.7g0.3g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g26kcal1.8g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko32g13kcal0.9g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.5g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal2.8g2.2g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268207