Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g10g34kcal1.1g7.2g0.1g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)8.2g7.8kcal1.9g0g0g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 0.8g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper2.9g8.5kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g123kcal8.4g16g2.8g0g
Valittu annoskoko32g62kcal4.2g8g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2.1g4g0.7g0g
Arvot/100g100g193kcal13.2g25.1g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297559