Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g8.2g7kcal0.3g1.1g0.2g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 7g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g149kcal2.6g19g7g0.8g
Valittu annoskoko32g75kcal1.3g9.5g3.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal0.7g4.8g1.8g0.2g
Arvot/100g100g233kcal4.1g29.7g10.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612