Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Kesäkurpitsa4.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.6g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g67kcal4g2g4.8g0.6g
Valittu annoskoko32g34kcal2g1g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6.3g3.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148