Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%2.3g4kcal0.2g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g77kcal4.8g9.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko32g39kcal2.4g4.7g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1.2g2.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.5g14.7g3.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177145