Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.8g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis4.4g4.9kcal1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g34kcal2.6g3.2g1g0.6g
Valittu annoskoko32g17kcal1.3g1.6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.7g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467