RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 18g19kcal3.4g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.5g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 7g12kcal0.2g0.2g1.1g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.8g4.7kcal0.1g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g74kcal7.6g2.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko32g37kcal3.8g1.1g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.9g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g115kcal11.9g3.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489