Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g14g17kcal0.7g0.4g1.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.2g30kcal2.3g0.2g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.3g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.5g7.5kcal0.2g1.5g0g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g136kcal8.4g5.8g8.6g1g
Valittu annoskoko32g68kcal4.2g2.9g4.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal2.1g1.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9.1g13.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117368