Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus14g4.1kcal0.3g0.7g0g0.4g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)14g15kcal3.1g0g0.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g72kcal8.4g1.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko32g36kcal4.2g0.8g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal2.1g0.4g0.9g0.2g
Arvot/100g100g114kcal13.2g2.5g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890